Agenda 2019

5 sep 14:00 Buurten met de...
5 sep 18:15 Ballonnenfeest 2.0
5 sep 18:30 Kindercorso
5 sep 20:00 Feestavond Roy...
6 sep 13:15 Kinderspelen
6 sep 16:30 Schuttersfeest
6 sep 20:00 Feestavond JETSET...
6 sep 22:00 Feestavond...
7 sep 9:00 Optocht thema...
7 sep 13:00 Wenum Wiesel...
7 sep 20:00 Feestavond SESAM...

Programma

Buurten met de buren

14:00 - donderdag 5 september

Donderdagmiddag, de start van het Oranjefeest! Zoals ieder jaar is er een gezellige middag met de titel: “buurten met de buurt”. Dit jaar GEEN SPELLETJES maar we hebben een muzikant uitgenodigd om jullie een swingende middag te bezorgen, wat een perfecte start is van het mooiste feest van het jaar!
We hebben Gert Ekkelboom gevraagd om het Oranjefeest te starten. U kunt los gaan op de muziek, maar natuurlijk ook gewoon genieten van het optreden van Gert. ”The onemanband” gaat een muzikale reis maken door het verleden met een luister, maar ook een gezellig meezinggehalte en natuurlijk mag u ook een dansje doen. Mocht u een verzoekje hebben, vraag het aan Gert en hij zal kijken of hij het kan spelen.
Het programma zal dit jaar ook weer starten rond 2 uur in de middag. Wij zullen zorgen voor drinken en wat te knabbelen. We hopen dat u bekenden uitnodigt om met hun deze start mee te maken. We hopen met zoveel mogelijk mensen van deze middag een topmiddag te maken.

Ballonnenfeest 2.0

18:15 - donderdag 5 september

Omdat er steeds meer mensen een slecht gevoel hebben bij het oplaten van ballonnen en dan met name natuurlijk het weer naar beneden komen van dit plastic, hebben we besloten om er dit jaar een iets andere draai aan te geven. Het blijft nog steeds een ballonnenwedstrijd!!!! Ze gaan alleen niet meer, los, de lucht in. We houden nog wel even geheim wat we precies gaan doen, maar er vallen leuke prijzen te winnen.
Dus kom gewoon allemaal, zoals ieder jaar, op de donderdagavond naar het feestterrein en laat je verrassen door deze nieuwe manier van ballonnen “oplaten”.

 

Kindercorso

18:30 - donderdag 5 september

Ieder jaar weer een succes! Dus ook dit jaar weer een kindercorso voor alle kinderen tot en met 14 jaar. Op de fiets, trapskelter, trekkertje, karretje of wat dan ook. Leef je uit met het thema; Beach Party en versier je vervoermiddel. Voor de allermooiste en origineelste versiering krijg je een prijs. De maximum toegestane snelheid tijdens het kindercorso is 10 km/uur.
Je hoeft je NIET van tevoren op te geven , je kunt je melden op het feestterrein en krijgt dan een deelnemersnummer.
 

Route:
Papegaaiweg, Schupperijweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Astaweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg . Begin en eindpunt zijn natuurlijk het feestterrein. U komt toch ook kijken en de kinderen aanmoedigen tijdens hun corso?
 

Feestavond Roy Otters en voorrondes WWK

20:00 - donderdag 5 september

Roy Otters is een professionele zanger die al meer dan 30 jaar in de muziek zit en leeft van zijn zingen en producties die hij maakt. Daardoor krijgt u de garantie dat deze ervaren zanger/entertainer uw feest zeker tot een hoogtepunt brengt met zijn zang, live accordeon, en acts/typetjes die hij uitvoert samen met Martijn Alles.

Naast het zingen is Roy Otters ook heel actief als Musicus, Producer, en Producent en maakt voor andere artiesten Liedjes, Videoclips en professionele cd producties.

Roy presenteerde voorheen bij RTV het radio programma Nederlands Goud waar bekende Nederlanders zoals Stef Ekkel, Frans Bauer, Rene Schuurman en Jan Smit de revue passeerden.

Roy is zelfs zover gegaan om de kwaliteit van een optreden te garanderen dat zijn professionele geluidsmensen met een AAA+ set komen zodat u niet weet wat u mee maakt!

Met Roy Otters weet u zeker dat u een gigantisch feest met alles er op en eraan krijgt. Met zijn repetoire van meer dan 600 titels in Nederlandstalig, Engels-en Duitstalig bezorgt hij iedereen de belevenis van hun leven.

 

Voorrondes WWK

Donderdagavond beginnen we met de voorrondes om de startpositie te bepalen voor zaterdag. Alle teams dienen voltallig aanwezig te zijn om 20.00 uur.

 

Kinderspelen

13:15 - vrijdag 6 september

15:00 uur einde kinderspelen. Met aansluitend prijsuitreiking in de feesttent.

Extra informatie kinderspelen voor de schoolkinderen van de Sjofar, Beatrixschool
We hebben gemerkt dat er afgelopen jaren wat verwarring was over de kinderspelen en dan met name wanneer het is afgelopen.
Als de spelletjes zijn afgelopen gaan alle kinderen naar de tent en krijgen daar wat lekkers, er is dan ook nog een eindspel. Ondertussen worden de punten geteld om te bepalen welk groepje er heeft gewonnen! Na de prijsuitreiking kunnen alle schoolkinderen een kadootje ophalen, dus is het wel fijn als uw kind er dan nog bij is, we snappen dat het af en toe wat rommelig lijkt maar we doen ons best om een leuke, gezellige en spannende middag van te maken. Uw komst als toeschouwer wordt dan ook zeker zeer op prijs gesteld, leuk om uw kind aan te moedigen en om te zien hoe enthousiast ze elk jaar weer zijn!!
Kort samengevat; als de kinderen hun kadootje ontvangen hebben dan zitten de kinderspelen erop! We hopen jullie allemaal te ontmoeten op vrijdag 6 september van 13.00 tot 15.00 uur.

Schuttersfeest

16:30 - vrijdag 6 september

Voor het vierde jaar op rij is er weer het schuttersfeest! Wat een succes onderdeel is dit geworden en we gaan dan ook dit jaar weer verder met de competitie, krijgen we een nieuwe schutterskoning(in) of gaat de huidige schutterskoning zijn titel zo verdedigen dat hij hem kan behouden?

Durf jij het aan?
Op vrijdagmiddag vanaf 16.30 kan iedereen meedoen op het plein voor de tent. We schieten in twee groepen: 18 jaar en ouder en de jeugd vanaf 10 jaar. Schietvereniging Beemte Broekland zal deze competitie begeleiden. Belangstellenden kunnen zich tot 16.00 uur inschrijven bij de muntenbar. Het inschrijfgeld voor 18+ is 5 euro. De jeugd kan gratis meedoen. Er zijn prijzen voor de kop, vleugel en de staart. Degene die de romp eraf schiet wordt gekroond tot schutterskoning(in)
Voor de jeugd wordt het dit jaar iets aangepast omdat het vorig jaar wel heel lastig bleek te zijn. Dus geef je op en pak je kans op de titel Schuttersprins(es).

Feestavond JETSET LIVE

20:00 - vrijdag 6 september

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. Met JETSET LIVE! haal je high energy en de absolute top in huis.
JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Met een custom made licht- en LEDwall-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium en een genot om naar te kijken. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu
ontwikkelen en vernieuwen, waardoor je telkens weer verrast wordt.
Ondersteund door onze vakbekwame crew zijn de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos. Door hun prettige manier van communiceren, bent je in staat om samen met hen de meest optimale situatie te creëren.
JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel.
Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor je evenement of feest!

Feestavond Lawineboys

22:00 - vrijdag 6 september

De Lawineboys wordt gevormd door Koen en Addie. Sinds 2001 zijn ze een niet meer weg te denken feestduo. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en een Gouden Plaat op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Lawinesong’ en ‘Laat Maar Waaien’ komen nog steeds op ieder feest voorbij.

Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie. In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het spingen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze van ieder optreden een knalfeest.

Optocht thema Beach Party

9:00 - zaterdag 7 september

Er zijn drie categorieën waarin deelgenomen kan worden: schoolwagens, versierde wagens zonder reclame, versierde wagens met reclame. In alle categorieën zijn prijzen te winnen, dus wees creatief en maak de mooiste wagen!

8:00 opstellen:
Opstellen van de schoolwagens en versierde wagens zonder reclame op het feestterrein, overige deelnemers opstellen in de Schupperijweg. Alle deelnemers krijgen een nummer uitgereikt i.v.m. de beoordeling onderweg door de jury. Bevestig dit nummer goed zichtbaar op uw wagen.

9:00 Vertrek van de optocht:
Papegaaiweg, Veltmaterweg, Marleweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Wieselsekampweg, Wieselse Enkweg, Wieselseweg, Zwolseweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg.

Er is geen pauze onderweg zodat we op tijd (ca 11.00 uur) terug zijn op het feestterrein voor het zingen van het Wilhelmus onder muzikale begeleiding.
De prijsuitreiking zal ca 11.30 uur plaatsvinden in de feesttent.

Komt allen kijken naar de optocht!

Wenum Wiesel Kampioenschappen

13:00 - zaterdag 7 september

De deelnemende teams dienen zich voor 13.00 uur te melden in de feesttent. De coaches zullen vervolgens instructies krijgen. De spelen zullen beginnen om 14.00 uur.

SPELREGELS:
Elk team dient te bestaan uit 8 personen (waarvan 1 coach, 1 reservespeler en minimaal 2 dames). Iedereen is minimaal 14 jaar oud. Tevens dient elk team een joker te hebben welke voldoet aan het thema van dit jaar “Beach Party”. Uiteraard kan met de joker het puntenaantal van 1 spel verdubbeld worden. Er worden extra punten gegeven voor de beste joker! Levende jokers zijn niet toegestaan.

Inschrijven voor 1 augustus a.s. bij:
Ingrid Fama Amperestraat 30 7316 KS Apeldoorn of via wwk@oranjefeest-wwna.nl
Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per team en dient donderdag 5 september bij de voorrondes voldaan te worden. Deelname aan de WWK geschiedt op eigen risico.

  

 

Feestavond SESAM SENSATION

20:00 - zaterdag 7 september

SESAM SENSATION

De naam van de band zegt het al: deze band is sensationeel! Met meer dan 2500 shows is SESAM SENSATION met afstand de meest geboekte coverband van Nederland.
Vanaf de eerste seconde voel je de sensatie zodra de energieke en zeer charmante zangeres Yvon op het podium verschijnt. Naast haar staat Ruud, één van de beste zangers uit het profcircuit en samen maken zij het publiek helemaal gek. Voeg daar vier fenomenale muzikanten met een geweldige zangstem aan toe en een stortvloed aan songs welke in hoog tempo in mash-up style voorbijkomen en je snapt waarom deze band de award “Beste Partyband van Nederland” heeft verdiend.
Passie, beleving en high energy in elke feesttent, op elk festival, voor elk zakelijk event en in elke club!

 

DJ REMCO
Dj Remco
(Hagen) is geboren op 17 maart 1990 te Vaassen. Als klein kind vond hij het al leuk om op het podium te staan. Alles kwam aan het rollen toen hij in 1998 zijn eerste Hitzone cd kreeg.
In 2003 ging hij op drum les en was hij na schooltijd te vinden achter zijn drumstel op z’n slaapkamer. Hij is 3 jaar lid geweest van een slagwerkgroep. In 2003/2004 was Remco Jeugdprins en adjudant bij carnavalsvereniging De Rossumdaerpers en vanaf die tijd maakt hij deel uit van het licht en geluid team van de vereniging. Nu staat hij daar als Feest DJ op het hoofdpodium.
In 2006 liep hij stage bij een licht en geluid bedrijf in Apeldoorn. Na zijn stage is hij daar 3 jaar blijven werken. Hij heeft daar veel geleerd op licht en geluid gebied. Van een bedrijfsopening tot bruiloft en van Koninginnedag tot het installeren van apparatuur. Hij mocht vaak mee met Drive-Inn shows en schoolfeesten. Daarnaast ging hij ook mee met andere DJ’s. Steeds vaker mocht hij zelf een plaatje in starten en langer draaien.
Remco is één van de huis DJ’s bij Café bar de Ruif in Vaassen. Hier draait Remco de after party’s na de Dorpsavonden en ook is hij regelmatig op de vrijdagavond de DJ.
Ook draait hij de nodige andere thema feesten die in de Ruif georganiseerd worden.