Agenda 2018

30 aug 14:00 Buurten met de...
30 aug 18:15 Ballonnenfeest
30 aug 18:30 Kindercorso
30 aug 20:00 Feestavond DJ...
31 aug 13:15 Kinderspelen
31 aug 16:30 Schuttersfeest
31 aug 20:00 Feestavond MELROSE
31 aug 22:00 Feestavond Henk...
1 sep 9:00 Optocht thema...
1 sep 14:00 Wenum Wiesel...
1 sep 20:00 Feestavond Proost

Programma

Buurten met de buren

14:00 - donderdag 30 augustus

Na het succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer wat samen met het publiek doen op de donderdagmiddag.

Dit jaar gaan we een gezellige Pubquiz spelen, waarbij iedereen kan mee doen! De teams zullen uit ongeveer 4 a 5 personen bestaan. Kom je alleen of kom je niet aan drie medequizers? Geen probleem!

Wij zullen er voor zorgen dat je in een leuke groep komt! Er komen allerlei soorten vragen langs die voor iedereen te beantwoorden zijn. Mocht je dus de donderdagmiddag vrij hebben, kom gerust langs en Quiz mee!

Deze middag is niet aan leeftijd gebonden maar juist voor de hele buurt! Muziek mag natuurlijk niet ontbreken op deze gezellige middag en ook daarin is voorzien.

Wij zorgen voor de koffi e en wat lekkers.

We hopen dat er zoveel mogelijk buurtgenoten komen!

Ballonnenfeest

18:15 - donderdag 30 augustus

Ook dit jaar weer een ballonnenwedstrijd, onze sponsor Bultman autoverhuur zorgt, net als vorig jaar, voor milieuvriendelijke ballonnen. De ballon die het verst komt wint. De winnaar wordt bekend gemaakt in het Vaassens weekblad en op onze website www.oranjefeest-wwna.nl

 

Kindercorso

18:30 - donderdag 30 augustus

Ieder jaar weer een succes! Dus ook dit jaar weer een kindercorso voor alle kinderen tot en met 14 jaar. Op de fi ets, trapskelter, trekkertje, karretje of wat dan ook.

Leef je uit met het thema; SEPTEMBERFEST en versier je vervoermiddel.

Voor de allermooiste en origineelste versiering krijg je een prijs. De maximum toegestane snelheid tijdens het kindercorso is 10 km/uur.
Je hoeft je NIET van tevoren op te geven , je kunt je melden op het feestterrein en krijgt dan een deelnemersnummer.
 

Route:
Papegaaiweg, Schupperijweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Astaweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg . Begin en eindpunt zijn natuurlijk het feestterrein. U komt toch ook kijken en de kinderen aanmoedigen tijdens hun corso?

Feestavond DJ Remco en voorrondes WWK

20:00 - donderdag 30 augustus

Dj Remco ( Hagen) is geboren op 17 maart 1990 te Vaassen. Als klein kind vond hij het al leuk om op het podium te staan. Alles kwam aan het rollen toen hij in 1998 zijn eerste Hitzone cd kreeg.

In 2003 ging hij op drum les en was hij na schooltijd te vinden achter zijn drumstel op z’n slaapkamer. Hij is 3 jaar lid geweest van een slagwerkgroep. In 2003/2004 was Remco Jeugdprins en adjudant bij carnavalsvereniging De Rossumdaerpers en vanaf die tijd maakt hij deel uit van het licht en geluid team van de vereniging.

Nu staat hij daar als Feest DJ op het hoofdpodium.
In 2006 liep hij stage bij een licht en geluid bedrijf in Apeldoorn. Na zijn stage is hij daar 3 jaar blijven werken. Hij heeft daar veel geleerd op licht en geluid gebied. Van een bedrijfsopening tot bruiloft en van Koninginnedag tot het installeren van apparatuur. Hij mocht vaak mee met Drive-Inn shows en schoolfeesten.

Daarnaast ging hij ook mee met andere DJ’s. Steeds vaker mocht hij zelf een plaatje in starten en langer draaien.
Remco is één van de huis DJ’s bij Café bar de Ruif in Vaassen. Hier draait Remco de after party’s na de Dorpsavonden en ook is hij regelmatig op de vrijdagavond de DJ. Ook
draait hij de nodige andere thema feesten die in de Ruif georganiseerd worden.

 

Voorrondes WWK

Donderdagavond beginnen we met de voorrondes om de startpositie te bepalen voor zaterdag. Alle teams dienen voltallig aanwezig te zijn om 20.00 uur.

Kinderspelen

13:15 - vrijdag 31 augustus

15:00 uur einde kinderspelen.

Met aansluitend prijsuitreiking in de feesttent.

Schuttersfeest

16:30 - vrijdag 31 augustus

Voor het derde jaar op rij is er weer het schuttersfeest! Wat een succes onderdeel is dit geworden en we gaan dan ook dit jaar weer verder met de competitie, krijgen we een nieuwe schutterskoning(in) of gaat de huidige schutterskoning zijn titel zo verdedigen dat hij hem kan behouden?

Durf jij het aan?
Op vrijdagmiddag vanaf 16.30 kan iedereen meedoen op het plein voor de tent. We schieten in twee groepen: 18 jaar en ouder en de jeugd vanaf 10 jaar. Schietvereniging Beemte Broekland zal deze competitie begeleiden. Belangstellenden kunnen zich tot 16.00 uur inschrijven bij de muntenbar. Het inschrijfgeld voor 18+ is 5 euro.

De jeugd kan gratis meedoen. Er zijn prijzen voor de kop, vleugel en de staart. Degene die de romp eraf schiet wordt gekroond tot schutterskoning(in)
Voor de jeugd wordt het dit jaar iets aangepast omdat het vorig jaar wel heel lastig bleek te zijn. Dus geef je op en pak je kans op de titel Schuttersprins(es)

Feestavond MELROSE

20:00 - vrijdag 31 augustus

De beste PartyBand van Nederland

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshowvol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire.

Een show die vooral te vinden is op dorpsfeesten, tentfeesten, openlucht-evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen bij jou in de buurt. Een multimediaal spektakel vol theater, slapstick, video, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Waanzinnige energieke show bomvol kneitervette hits.

Bereid je maar voor op een schorre stem the day after…
Je komt ogen en oren tekort

Feestavond Henk Dissel

22:00 - vrijdag 31 augustus

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als een van de fi nalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Acedemy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 seconden Later’. Met de singles ‘Lange nacht’ en ‘Een bom’ breekt Henk defi nitief door.

Ook zingt hij op uitnodiging van de Toppers tijdens Toppers in concert in een uitverkocht Amsterdam arena en sluit het Nederlandse publiek de zanger voorgoed in het hart. In september 2014 ontvangt Henk Dissel de BUMA-NL Award
voor het grootste talent, Zijn singles Dansen, Rood fruit, Alle hoeken, Vlinderslag en Stap voor stap halen steevast een stevige Top 100 notering. Henk is ook online een van de meest succesvolle entertainers; zijn eigen YouTube kanaal telt inmiddels miljoenen views.

Op 12 maart 2016 presenteert Henk zijn eerste album tijdens een eigen concert in Bunnik. Een jaar later gevolgd door een avondvullende show in het volledig uitverkochte AFA Live Henk verzorgd honderden optredens per jaar in het hele land en is ook op grote evenementen als Dutch Valley en Tros muziekfeest op het plein een graag geziene gast.

Optocht thema Septemberfest

9:00 - zaterdag 1 september

Er zijn drie categorieën waarin deelgenomen kan worden: schoolwagens, versierde wagens zonder reclame, versierde wagens met reclame. In alle categorieën zijn prijzen te winnen, dus wees creatief en maak de mooiste wagen!

 

8:00 opstellen
Opstellen van de schoolwagens en versierde wagens zonder reclame op hetfeestterrein, overige deelnemers opstellen in de Schupperijweg.
Alle deelnemers krijgen een nummer uitgereikt i.v.m. de beoordeling onderwegdoor de jury. Bevestig dit nummer goed zichtbaar op uw wagen.

 

Vertrek van de optocht:
Papegaaiweg, Veltmaterweg, Marleweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Wieselsekampweg, Wieselse Enkweg, Wieselseweg, Zwolseweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg.

Er is geen pauze onderweg zodat we op tijd (ca 11.00 uur) terug zijn op het feestterrein voor het zingen van het Wilhelmus onder muzikale begeleiding. De prijsuitreiking zal ca 11.30 uur plaatsvinden in de feesttent.

Komt allen kijken naar de optocht!

Wenum Wiesel Kampioenschappen

14:00 - zaterdag 1 september

De deelnemende teams dienen zich voor 13.00 uur te melden in de feesttent. De coaches zullen vervolgens instructies krijgen. De spelen zullen beginnen om 14.00 uur.

SPELREGELS:
Elk team dient te bestaan uit 8 personen (waarvan 1 coach, 1 reservespeler en minimaal 2 dames) en deze moeten minimaal 14 jaar oud zijn. Tevens dient elk team een joker te hebben welke voldoet aan het thema van dit jaar: “Septemberfest”. Uiteraard kan met de joker het puntenaantal van 1 spel verdubbeld worden. Er worden extra punten gegeven voor de beste joker.
Levende jokers zijn niet toegestaan.

Inschrijving voor de WWK vóór 1 augustus a.s. bij:
Ingrid Fama
Amperestraat 30
7316 KS Apeldoorn
of via info@oranjefeest-wwna.nl

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team en dient op donderdag 30 augustus bij de voorrondes voldaan te worden.
Deelname aan de WWK geschiedt op eigen risico.

Feestavond Proost

20:00 - zaterdag 1 september

PROOST!

PROOST! neemt je mee in een muzikaal avontuur met meer dan 120 super hits uit
heden en verleden.
Avond na avond brengt PROOST! een knallende en energieke show waarin de lekkerste hits verweven in de vetste medleys, CO2, Confetti en vlammen je om de oren vliegen!!

Het PROOST! Stagedesign, bestaande uit verlichte decorstukken, de uitgebreidetechniek en een sterk staaltje muziek, maken dit alles tot één geheel!

PROOST!bestaat uit 6 energieke top muzikanten die elk optreden voor 100% IN THA PARTY MODE zijn!

Wij staan klaar om samen met jou een uitzinnige avond te beleven waarincompleet uit je dak gaan een vereiste is! Zie je het publiek springen, dansen en zingen?
Dan weet je zeker dat PROOST! IN THE HOUSE IS!!!

 

DJ RICKY CORONY

Rick van der Kroon uit Overloon staat op het podium onder de naam DJ Ricky Corony
Hij is een allround DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80s tot house muziek en van bruiloft tot tentfeest, het dak gaat eraf!
Bekend van de Overloonse tentfeesten, partycentrum Bos en diverse clubs en cafe’s en niet te vergeten de huis DJ van de Band PROOST.
Hij heeft het podium al mogen delen met: de Dirtie Daddies, Kraantje Pappie, Paul Elstak, Django Wagner, la Fuente en nog veel meer……
Op zaterdagavond vult hij de pauzes op van de band PROOST zodat er de hele avond geweldige muziek te horen is en er zonder pauze gedanst kan worden!!!!