Agenda 2019

5 sep 14:00 Buurten met de...
5 sep 18:15 Ballonnenfeest 2.0
5 sep 18:30 Kindercorso
5 sep 20:00 Feestavond Roy...
6 sep 13:15 Kinderspelen
6 sep 16:30 Schuttersfeest
6 sep 20:00 Feestavond JETSET...
6 sep 22:00 Feestavond...
7 sep 9:00 Optocht thema...
7 sep 13:00 Wenum Wiesel...
7 sep 20:00 Feestavond SESAM...

Programma Donderdag

Buurten met de buren

14:00 - donderdag 5 september

Donderdagmiddag, de start van het Oranjefeest! Zoals ieder jaar is er een gezellige middag met de titel: “buurten met de buurt”. Dit jaar GEEN SPELLETJES maar we hebben een muzikant uitgenodigd om jullie een swingende middag te bezorgen, wat een perfecte start is van het mooiste feest van het jaar!
We hebben Gert Ekkelboom gevraagd om het Oranjefeest te starten. U kunt los gaan op de muziek, maar natuurlijk ook gewoon genieten van het optreden van Gert. ”The onemanband” gaat een muzikale reis maken door het verleden met een luister, maar ook een gezellig meezinggehalte en natuurlijk mag u ook een dansje doen. Mocht u een verzoekje hebben, vraag het aan Gert en hij zal kijken of hij het kan spelen.
Het programma zal dit jaar ook weer starten rond 2 uur in de middag. Wij zullen zorgen voor drinken en wat te knabbelen. We hopen dat u bekenden uitnodigt om met hun deze start mee te maken. We hopen met zoveel mogelijk mensen van deze middag een topmiddag te maken.

Ballonnenfeest 2.0

18:15 - donderdag 5 september

Omdat er steeds meer mensen een slecht gevoel hebben bij het oplaten van ballonnen en dan met name natuurlijk het weer naar beneden komen van dit plastic, hebben we besloten om er dit jaar een iets andere draai aan te geven. Het blijft nog steeds een ballonnenwedstrijd!!!! Ze gaan alleen niet meer, los, de lucht in. We houden nog wel even geheim wat we precies gaan doen, maar er vallen leuke prijzen te winnen.
Dus kom gewoon allemaal, zoals ieder jaar, op de donderdagavond naar het feestterrein en laat je verrassen door deze nieuwe manier van ballonnen “oplaten”.

 

Kindercorso

18:30 - donderdag 5 september

Ieder jaar weer een succes! Dus ook dit jaar weer een kindercorso voor alle kinderen tot en met 14 jaar. Op de fiets, trapskelter, trekkertje, karretje of wat dan ook. Leef je uit met het thema; Beach Party en versier je vervoermiddel. Voor de allermooiste en origineelste versiering krijg je een prijs. De maximum toegestane snelheid tijdens het kindercorso is 10 km/uur.
Je hoeft je NIET van tevoren op te geven , je kunt je melden op het feestterrein en krijgt dan een deelnemersnummer.
 

Route:
Papegaaiweg, Schupperijweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg, Astaweg, Oude Zwolseweg, Papegaaiweg . Begin en eindpunt zijn natuurlijk het feestterrein. U komt toch ook kijken en de kinderen aanmoedigen tijdens hun corso?
 

Feestavond Roy Otters en voorrondes WWK

20:00 - donderdag 5 september

Roy Otters is een professionele zanger die al meer dan 30 jaar in de muziek zit en leeft van zijn zingen en producties die hij maakt. Daardoor krijgt u de garantie dat deze ervaren zanger/entertainer uw feest zeker tot een hoogtepunt brengt met zijn zang, live accordeon, en acts/typetjes die hij uitvoert samen met Martijn Alles.

Naast het zingen is Roy Otters ook heel actief als Musicus, Producer, en Producent en maakt voor andere artiesten Liedjes, Videoclips en professionele cd producties.

Roy presenteerde voorheen bij RTV het radio programma Nederlands Goud waar bekende Nederlanders zoals Stef Ekkel, Frans Bauer, Rene Schuurman en Jan Smit de revue passeerden.

Roy is zelfs zover gegaan om de kwaliteit van een optreden te garanderen dat zijn professionele geluidsmensen met een AAA+ set komen zodat u niet weet wat u mee maakt!

Met Roy Otters weet u zeker dat u een gigantisch feest met alles er op en eraan krijgt. Met zijn repetoire van meer dan 600 titels in Nederlandstalig, Engels-en Duitstalig bezorgt hij iedereen de belevenis van hun leven.

 

Voorrondes WWK

Donderdagavond beginnen we met de voorrondes om de startpositie te bepalen voor zaterdag. Alle teams dienen voltallig aanwezig te zijn om 20.00 uur.