Agenda 2018

30 aug 14:00 Buurten met de...
30 aug 18:15 Ballonnenfeest
30 aug 18:30 Kindercorso
30 aug 20:00 Feestavond DJ...
31 aug 13:15 Kinderspelen
31 aug 16:30 Schuttersfeest
31 aug 20:00 Feestavond MELROSE
31 aug 22:00 Feestavond Henk...
1 sep 9:00 Optocht thema...
1 sep 14:00 Wenum Wiesel...
1 sep 20:00 Feestavond Proost

Programma Vrijdag

Kinderspelen

13:15 - vrijdag 31 augustus

15:00 uur einde kinderspelen.

Met aansluitend prijsuitreiking in de feesttent.

Schuttersfeest

16:30 - vrijdag 31 augustus

Voor het derde jaar op rij is er weer het schuttersfeest! Wat een succes onderdeel is dit geworden en we gaan dan ook dit jaar weer verder met de competitie, krijgen we een nieuwe schutterskoning(in) of gaat de huidige schutterskoning zijn titel zo verdedigen dat hij hem kan behouden?

Durf jij het aan?
Op vrijdagmiddag vanaf 16.30 kan iedereen meedoen op het plein voor de tent. We schieten in twee groepen: 18 jaar en ouder en de jeugd vanaf 10 jaar. Schietvereniging Beemte Broekland zal deze competitie begeleiden. Belangstellenden kunnen zich tot 16.00 uur inschrijven bij de muntenbar. Het inschrijfgeld voor 18+ is 5 euro.

De jeugd kan gratis meedoen. Er zijn prijzen voor de kop, vleugel en de staart. Degene die de romp eraf schiet wordt gekroond tot schutterskoning(in)
Voor de jeugd wordt het dit jaar iets aangepast omdat het vorig jaar wel heel lastig bleek te zijn. Dus geef je op en pak je kans op de titel Schuttersprins(es)

Feestavond MELROSE

20:00 - vrijdag 31 augustus

De beste PartyBand van Nederland

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshowvol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire.

Een show die vooral te vinden is op dorpsfeesten, tentfeesten, openlucht-evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen bij jou in de buurt. Een multimediaal spektakel vol theater, slapstick, video, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Waanzinnige energieke show bomvol kneitervette hits.

Bereid je maar voor op een schorre stem the day after…
Je komt ogen en oren tekort

Feestavond Henk Dissel

22:00 - vrijdag 31 augustus

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als een van de fi nalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Acedemy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 seconden Later’. Met de singles ‘Lange nacht’ en ‘Een bom’ breekt Henk defi nitief door.

Ook zingt hij op uitnodiging van de Toppers tijdens Toppers in concert in een uitverkocht Amsterdam arena en sluit het Nederlandse publiek de zanger voorgoed in het hart. In september 2014 ontvangt Henk Dissel de BUMA-NL Award
voor het grootste talent, Zijn singles Dansen, Rood fruit, Alle hoeken, Vlinderslag en Stap voor stap halen steevast een stevige Top 100 notering. Henk is ook online een van de meest succesvolle entertainers; zijn eigen YouTube kanaal telt inmiddels miljoenen views.

Op 12 maart 2016 presenteert Henk zijn eerste album tijdens een eigen concert in Bunnik. Een jaar later gevolgd door een avondvullende show in het volledig uitverkochte AFA Live Henk verzorgd honderden optredens per jaar in het hele land en is ook op grote evenementen als Dutch Valley en Tros muziekfeest op het plein een graag geziene gast.